Vi bytter julegaver helt frem til d. 14 jan 2021

Blindrammer til lærreder

Mos Malericentralen-kreativ sælger vi kvalitetsrige blindrammer til de absolut skarpeste priser. Alle vores blindrammer er lavet i fingerskaret fyrretræ, hvor samlingen gør, at blindrammen ikke vrider. Vi sælger blindrammer til lærreder på mål, så du kan finde lige netop den størrelse, du mangler til dit lærred.

Vores blindramme på 43 mm er velegnet til mindre lærreder op til 80 x 80 cm, imens vores blindramme på 55 mm anbefales til store og mellemstore lærreder fra 90 x 90 cm. Find desuden en box blindramme, der er ekstra kraftig og derfor ideel til lærreder, hvor der ikke ønskes en ramme om maleriet. Klik dig ind på den blindramme, du skal bruge, og indtast de mål, der passer til dit lærred. Der medfølger naturligvis kiler, så lærredet kan strammes op.

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

HVAD ER EN BLINDRAMME?

En blindramme er en let ramme, som anvendes til opspænding af lærreder. Blindrammens tykkelse skal passe til størrelsen på lærredet samt den ramme, som lærredet efterfølgende skal rammes ind i. Dette kan enten være i en helt klassisk maleriramme eller i en svæveramme.

Vores blindrammer på mål er lavet i gode kvaliteter, der gør, at rammen ikke vrider. Ønsker du et helt optimalt resultat, anbefaler vi, at du tilmed køber et kvalitetslærred. Du kan købe vores kvalitetslærreder på mål, så du selv kan spænde lærredet på blindrammen.

BLINDRAMMER TIL MALERLÆRRED OG ØVRIGE NØDVENDIGHEDER

Foruden blindrammer og diverse lærreder, kan du også finde en masse øvrige produkter, der alle er med til at sikre, at du kan male det bedst mulige maleri. Find blandt andet et staffeli, således at du kan opnå den mest optimale arbejdsstilling, når du maler. Find også forskellige typer maling, herunder blandt andet akryl-, akvarel- og oliemaling, og vælg den kvalitet, som du arbejder bedst med. Pensler og diverse malemidler er naturligvis også at finde her hos os.

Når du har handlet hos Malericentralen-kreativ, er der altså ingen undskyldninger! Du kan klare hele indkøbet her og være klar til at male om blot et par dage, da vi har hurtig levering! Har du spørgsmål til vores produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på enten telefon +45 97 16 13 59 eller via mail info@malericentralen.dk.