Vi bytter julegaver helt frem til d. 14 jan 2021

Papir og tegning

Med lidt øvelse og vedholdenhed kan alle lære at blive gode til at tegne. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke tegneredskaber man skal investere i, hvis man er nybegynder. Hos Malericentralen-kreativ har vi et væld af tegneredskaber, papirer samt andet tegnetilbehør, så du kan komme godt i gang med dine tegninger og skitser, hvad enten du er nybegynder eller en erfaren tegner.

På denne sider finder du vores sæt af farveblyanter, pasteller og oliepasteller, fine liners samt en masse tegnetilbehør såsom viskelædere og papirstubbe. Udforsk vores sortiment herunder, så du kan få dine næste tegneredskaber med hjem.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb dine tegneredskaber i sæt, så du har alt lige ved hånden

Verdenen af tegneredskaber og -tilbehør er stor, og det kan være svært som nybegynder at navigere rundt i de mange produkter, der er på markedet. Derfor tilbyder vi hos Malericentralen-kreativ sæt med farveblyanter, oliepasteller, fine liners m.m., så du kan finde redskaberne samlet på samlet ét sted. Vores sæt af farveblyanter fra Derwent er af høj kvalitet, og farverne er specielt gode til at blande sammen med hinanden, så du kan opnå de toner og nuancer, der passer til din skitse. Udover farveblyanter forhandler vi også pasteller, som er indkapslet i træ. Du behøver derfor ikke bekymre dig om farvede fingre, der smitter af på tøjet.

Det er også på denne side, du finder forskellige fine liner-sæt fra Uni. Disse er ideelle til optegning af kanter samt detaljeret arbejde på tegninger og skitser, da de indeholder vandfast blæk, som ikke flyder ud, og de falmer ikke over tid.

Vi kommer ikke uden om, at blyanter eller pasteller er essentielle redskaber, når det kommer til tegnekunsten, men de kan aldrig stå alene. Derfor sælger vi også papir af forskellig art, hvad enten du skal bruge det til akvarelfarver eller skitser. Vi har også papirruller, du kan lægge på gulvet, så børnene kan give den gas med deres kreative udfoldelser.

Udforsk også vores tegnetilbehør

Er det ikke blyanter og pasteller, du står og mangler, sælger vi også forskelligt tilbehør til tegninger – bl.a. knetgummi og papirstubbe. Knetgummi er et uundværligt redskab til dig, der tegner med grafit, kul eller kridt, da du nemt kan tone allerede tegnede streger ud. Papirstubbe anbefaler vi, hvis du skal lave bløde overgange på dine tegninger.

Hos Malericentralen-kreativ vil vi altid hjælpe dig med dit næste projekt

Hos Malericentralen-kreativ vil vi altid gerne hjælpe dig, så du kan komme godt fra start med dine tegninger og skitser. Vi har altid dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores tegneredskaber eller øvrige produkter, eller hvis du ønsker vejledning til dit næste køb. Du kan ringe til os på tlf. 97 16 13 59 eller skrive til vores mail info@malericentralen.dk, så vender vi tilbage til dig.