Vi bytter julegaver helt frem til d. 14 jan 2021

PORCELÆNSTUSCHER

Porcelænstuscher er et hit hos børnene, og med Edding porcelænstuscher kan de lave flotte personlige gaver, som vil skabe glæde i mange år frem. Stoltheden vil stråle ud af dem, når de får lov til at give deres mor, søskende eller andre i familien en personlig og anderledes gave, som ikke blot er endnu en tegning.

Hos Malericentralen-Kreativ kan du købe en pakke med 6 stk. porcelænstuscher, eller du kan købe separatvise billige porcelænstuscher. Du finder desuden forskellige former for porcelæn, som I kan male på. Gå på opdagelse i udvalget herunder, så du kan skabe rammerne for en sjov og hyggelig aktivitet. Du kan med fordel også se nærmere på nogle af vores andre male- og tegneprodukter til børn

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Porcelænsmaling med tuscher - sådan gør I

Børn skal ikke være særlig gamle, før de kan finde ud af at male med porcelænstuscher. Køb nogle af vores billige porcelænstuscher og et salt- og pebersæt, en sparegris eller andet af det hvide porcelæn, som vi sælger her hos os - så er I klar til en omgang porcelænsmaling. Har I nogle gamle hvide kopper eller tallerkner derhjemme, som I ikke bruger så meget, kan I også med fordel male på disse. For de helt små børn vil en tallerken være nemmere at male på end en kop.

Inden I går i gang med at male, skal I vaske porcelænet godt af og fjerne al fedt. Herefter kan I begynde at male/tegne på porcelænet. Det gode ved at male med porcelænstuscher er, at det tørrer hurtigt, men at man stadig godt kan gnide farven af med en våd klud, hvis der er noget, man vil rette til. Når emnet er færdigmalet, skal det sættes i ovnen i 25 minutter ved 160 grader og voilá – så har I et unikt og personligt minde for evigt. 

Øvrige ting til maling og tegning for børn

Foruden vores tuscher til porcelæn sælger vi også øvrige produkter, der giver anledning til sjove aktiviteter for børnene. Find eksempelvis maling og staffelier til børn, så de kan finde deres indre kunstner frem, eller se vores store udvalg af forskellige tegneredskaber til billige priser. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på enten telefon +45 97 16 13 59 eller via mail info@malericentralen.dk.