Butikken i Snejbjerg holder fortsat lukket.
Forlænget til 7. februar
Men værkstedet og shoppen åbner igen.

Dog lidt andre åbningstider 9:00-15:00
Det er muligt at afhente ordre købt og betalt på shoppen.

Billig malerlærred

Her på siden finder du et stort udvalg af billige malerlærreder til nybegynderen, amatøren eller den professionelle. Lærrederne findes i en masse forskellige størrelser til gode priser. Du kan finde lærreder fra en størrelse på helt ned til 12x18 cm og op til 120x150 cm. Er du på udkig efter nogle billige malerlærreder, vil du derfor helt sikkert kunne finde nogle lærreder i netop den størrelse, du skal bruge. Gå derfor på opdagelse i udvalget her på siden og find det lærred, der er det mest ideelle til dit næste malerprojekt.

OBS. Vi anbefaler, at billige malerlærreder sættes i en ramme. Dette gælder særligt ved de større lærreder, da lærredet arbejder i takt med, at det får fugt. Blindrammen vil således slå/vride sig, hvis ikke det er i en ydre ramme. Ønsker du ikke en ramme omkring dit lærred, anbefaler vi, at du i stedet vælger et af vores kvalitetslærreder.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 31

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 31

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Billige lærreder til undervisning eller andre arrangementer

Med vores billige lærreder her på siden, og med muligheden for at købe kasser og derved spare yderligere penge, kan du passende købe lærrederne til dit næste arrangement her hos os. Skal du eksempelvis afholde nogle malerkurser eller afvikle en venindekomsammen, hvor I skal lære forskellige malerteknikker, så kan du altså købe lærrederne nemt og billigt her hos os. Du kan med fordel se nærmere på vores lagersalgsside, hvor vi udelukkende har gode tilbud på lærreder, som sælges i hele kasser. Mangler du desuden øvrige malerartikler, kan du passende klare det hele hos os. Vi har alt til diverse malerprojekter både til billige priser samt i de lidt dyrere prisklasser, hvor kvaliteten er helt i top.

Har du spørgsmål til vores billige lærreder her på siden, eller nogle af vores øvrige malerlærreder, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du ligeledes gøre, hvis du har spørgsmål vedrørende vores øvrige produkter som eksempelvis vores forskellige typer af maling, diverse rammer m.v. Vi kan kontaktes på enten telefon +45 97 16 13 59 eller via mail info@malericentralen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!