Akrylmaling

AKRYLMALING I KUNSTNERKVALITET OG STUDIEKVALITET

Ønsker du mere tid til at male og færre ventetid? Så skal du overveje at købe akrylmaling, der tørrer på blot få minutter. Vi har et stort udvalg af akrylmaling i forskellige kvaliteter. Vores Amsterdam Expert serie er i ægte kunstnerkvalitet og indeholder omhyggeligt udvalgte akrylfarver, der har den bedste pigmentering og dækkeevne.

Blandt vores maling i studiekvalitet får du stadig en akrylmaling i god kvalitet, som vi sælger fra mærkerne Maimeri, System 3 og Galeria. Vores Maimeri akrylmaling kan med fordel købes, hvis du er nybegynder, da du her kan få 6 stk 500 ml akrylmaling og kun betale for 5. Maimeri akrylmaling fås desuden i neonfarver, hvoriblandt du også kan finde selvlysende akrylmaling.

Med System 3 akrylmaling får du ligeledes maling i en rigtig god kvalitet og til en økonomisk pris. Denne kommer i hele 5 forskellige størrelser, der strækker sig fra 59 til 2250 ml. Udvalget er altså stort og du har dermed rig mulighed for at vælge netop den akrylmaling, som passer bedst til dine behov og kunstneriske malerevner.

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

HVAD ER AKRYLMALING?

Akrylmaling er vandbaseret og adskiller sig særligt fra oliemaling, da akrylmaling tørrer meget hurtigt. Det giver dig mulighed for at få et bedre arbejdsflow, da du hurtigere kan male over, uden at farverne blandes. Det er en utrolig holdbar maling, som du kan smøre på i både tykke og tynde lag.

Akrylmalingen sælges i tuber og på dunke og kan blandes op med vand, hvis man ønsker en tyndere kvalitet. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du anskaffer dig 4 farver: grundfarverne rød, blå og gul samt en ren hvid. Disse kan du med fordel købe i store 500 ml dunke i den såkaldte studiekvalitet. Her er det vigtigt, at de tre grundfarver er rene farver, og de må altså ikke være blandet med andre. Dette skyldes, at de vil grumse, når du blander dem med hinanden, for at få en masse andre farver til dit maleri. Den rene hvide farve skal bruges til at lysne de andre farver med. Her kan du eksempelvis gøre rød til lyserød, blå til lyseblå osv.

Er du i tvivl om, hvilken akrylmaling eller andre former for maling, du skal vælge? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 97 16 13 59 eller mail info@malericentralen.dk.