Vi bytter julegaver helt frem til d. 14 jan 2021

Golden Artist Colors

Golden Artist Colors, eller bare GOLDEN, er en amerikansk virksomhed, der fremstiller malerartikler til kunstmaleri, dekoration og kunsthåndværk. Grundlæggerne bag GOLDEN udtrykker selv, at de laver værktøj til kunstnere, og dette er vi hos Malericentralen-kreativ absolut enige i. Med produkterne i GOLDENs sortiment får du akrylmaling og diverse malemedier i kunstnerkvalitet. De udvider hele tiden de kreative muligheder for kunstnere og styrker i høj grad standarten i industrien for professionelle kunstnerartikler.

Produkterne i GOLDENs sortiment kan bruges i stort set uendelige kombinationer og påføres på utallige måder. Deres akrylfarver, malemedier og grundere er således nogle af de mest alsidige malemidler, der findes. Derfor kan der opnås spændende og ofte uventede resultater hos kunstnere, hvilket leder til gennembrud i malerierne. Se nærmere på udvalget fra Golden Artist Colors herunder, og find de produkter, du mangler for at kunne lave de mest interessante malerier.


Akrylmaling og malemidler fra GOLDEN

Som sagt kan produkterne i GOLDEN’s sortiment anvendes i uendelige kombinationer, hvilket giver dig som kunstner nogle unikke muligheder. Med GOLDEN malemedier og tilsætningsmidler får du en uovertruffen kontrol over dine akrylfarver. Her giver medierne dig mulighed for at styre farvernes transparens, viskositet og overfladeglans, imens tilsætningerne kontrollerer malingens funktionelle egenskaber. 

Med GOLDEN gel får du mulighed for at skabe mere tekstur i dit maleri, justere glans, ændre finish m.m. Geler er i bund og grund en farveløs maling. De er desuden gode klæbemidler til collager og blandede medier. Find ligeledes et udvalg af forskellige GOLDEN pastes, hvor du kan få fingrene i både grundere, molding pastes m.m.

Øvrigt akrylmaling fra Malericentralen-kreativ

Som du kan læse, så er udvalget fra Golden Artist Colors utrolig stort, og du kan få mange forskellige og spændende malemidler til dit maleri. Er du dog på udkig efter akrylmaling og malemidler fra nogle af vores øvrige mærker, kan du ligeledes finde dette hos os. Ønsker du ægte kunstnerkvalitet, ligesom det fra GOLDEN, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores udvalg fra Amsterdam Expert. Er du derimod på udkig efter akrylmaling i studiekvalitet, kan vi i høj grad anbefale Maimeri akrylmalingen, der både er populært iblandt nybegyndere og mere erfarne malere.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp og vejledning vedrørende nogle af vores mange malemidler, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på enten telefon +45 97 16 13 59 eller via mail info@malericentralen.dk.