Butikken i Snejbjerg holder fortsat lukket.
Forlænget til 7. februar
Men værkstedet og shoppen åbner igen.

Dog lidt andre åbningstider 9:00-15:00
Det er muligt at afhente ordre købt og betalt på shoppen.

Akvarel

AKVARELMALING OG AKVARELBLYANTER

Hos Malericentralen har vi alt det, som du skal bruge til dit akvarelmaleri. Blandt vores udvalg af akvarelmaling finder du både faste og flydende farver, og desuden finder du også et stort udvalg af akvarelblyanter, der er akvarelmaling i farveblyantsform. Vi har naturligvis også diverse akvarelpapir i forskellige størrelser - herunder A3, A4 og A5.

Der er mange forskellige teknikker til at arbejde med akvarelmaling på, og derfor er det vigtigt, at du finder den eller de teknikker, der passer dig bedst. Uanset hvilke du anvender, og uanset om du er professionel eller nybegynder, så kan du her finde nogle rigtig gode produkter til akvarelmaling. Så gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, og find netop dine foretrukne akvarel-produkter.

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

AKVARELMALING FOR BEGYNDERE

Er du ny i akvarelverdenen – så læs med her! Her fortæller vi nemlig kort om, hvad du skal bruge for at komme i gang med akvarelmaling:

  • Akvarelpapir: Det er nødvendigt at male på akvarelpapir, da dette er af en kraftigere kvalitet, der kan holde til de mange lag vand, der bliver påført. Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af akvarelblokke med 10 ark i størrelserne A3, A4 og A5. Det er en fordel netop at vælge blokke, da papiret herved er fastgjort i alle kanter, så det ikke krøller op, imens det er vådt. 

  • Akvarelmaling: Når du arbejder med akvarelmaling, kan du vælge at male med enten flydende eller faste farver. Valget heraf afhænger af, hvad du føler dig bedst tilpas med, og derfor anbefaler vi, at du prøver dig frem. Du kan også med fordel eksperimentere med at anvende akvarelblyanter, så du kan skabe en række anderledes effekter i dit maleri.

  • Pensler: Som udgangspunkt er det bedst at vælge enten flade eller runde pensler med en spids, så du nemmere kan styre både farver og vand. Hos Malericentralen har vi en række pensler, der fungerer til akvarelmaling. Heriblandt kan vi til nybegynderen i høj grad anbefale vores Daler Rowney penselsæt med naturhår, der indeholder 10 forskellige pensler. 

Dette var blot en kort introduktion til de forskellige ting, som du skal bruge, når du skal lave et akvarelmaleri. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter til akvarelmaling eller nogle af vores øvrige malerprodukter, så er du naturligvis velkommet til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 97 16 13 59 eller via mail info@malericentralen.dk.