Butikken i Snejbjerg holder fortsat lukket.
Forlænget til 7. februar
Men værkstedet og shoppen åbner igen.

Dog lidt andre åbningstider 9:00-15:00
Det er muligt at afhente ordre købt og betalt på shoppen.

Oliemaling

KØB OLIEMALING I KUNSTNERKVALITET

Søger du nogle nye oliefarver til dit næste malerprojekt? Så er du kommet til det helt rette sted! Her finder du nemlig et stort udvalg af oliemaling i kunstnerkvalitet fra anerkendte mærker som blandt andet Rembrandt og Artifex.

Rembrandt er et af verdens mest populære brands inden for oliemaling, og farverne har alle den højeste grad af lysægthed, der kan blandes uden at miste farvestyrken. Artifex er også rigtig populært, og det er faktisk den eneste danske virksomhed, der producerer oliemaling i kunstnerkvalitet. Disse oliefarver har ligeledes en høj lysægthed, og Artifex er derfor ligeledes et af markedets top-brands, når det kommer til oliemaling.

Foruden ovennævnte mærker finder du også oliemaling fra Corba, der er en vandblandbar oliefarve, og Maimeri hvor du kan komme godt i gang med et helt sæt oliemaling i primærfarverne samt sort og hvid.

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

OLIEMALING TIL DEN ERFARNE KUNSTNER

Oliemaling til lærreder har en række muligheder, da olien kan bære flere pigmenter, hvilket giver en højere brillans og en bedre lysægthed. Derudover tager oliemalingen lang tid om at tørre, hvilket både kan ses som en fordel og en ulempe - om ikke andet, så er oliefarven sværere at mestre end eksempelvis akrylfarven, der tørrer på blot få minutter. Oliefarven er typisk først håndtør efter 1-2 uger og kræver faktisk hele 6-12 måneders hærdetid før den er så tør, at den kan gives en slutbehandling.

Oliefarven giver derfor kunstneren mulighed for at arbejde med maleriet over længere tid i modsætning til akrylmalingen. Med oliemaling er det desuden nødvendigt at bruge opløsningsmidler til fortynding samt rengøring, hvilket kræver plads og mulighed for udluftning. Dette gør blandt andet, at oliemalingen er mindre oplagt for nybegyndere modsat akrylmalingen.

Foruden oliemaling og akrylmaling har vi også et stort udvalg af både akvarelmaling og spraymaling. Se derfor nærmere på udvalget og kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål. Dette kan du gøre på enten telefon +45 97 16 13 59 eller via mail info@malericentralen.dk.