Butikken i Snejbjerg holder fortsat lukket.
Forlænget til 7. februar
Men værkstedet og shoppen åbner igen.

Dog lidt andre åbningstider 9:00-15:00
Det er muligt at afhente ordre købt og betalt på shoppen.

Spraymaling

SPRAYMALING FRA EDDING OG AMSTERDAM

Hos Malericentralen-kreativ finder du et stort udvalg af spraymaling fra Edding og Amsterdam til diverse gør-det-selv-projekter. Med Amsterdam spraymaling får du et vandbaseret produkt, hvilket gør den ideel til indendørs brug. Denne spraymaling kommer i en række fantastiske farver i samme farveskala som Amsterdam Expert Akrylmaling. Søger du spraymaling til at lave flotte effekter på dit maleri eller til mindre indendørs gør-det-selv-projekter, så anbefaler vi derfor Amsterdam spraymaling.

Med Edding Permanent Spray får du en spraymaling, der fungerer til både indendørs og udendørs brug. Den tørrer hurtigt, dækker straks og så kan den bruges på stort set alle overflader. Denne spraymaling er derfor perfekt til dig, der ønsker et produkt, som kan anvendes til mange forskellige projekter. Se nærmere på vores udvalg her på siden og find din foretrukne spraymaling i netop den eller de farver, du ønsker.

 

SKAB LYNHURTIGT FLOTTE RESULTATER MED SPRAYMALING

Spraymaling kan bruges til mange forskellige ting, og det er et fantastisk produkt for dig, der hurtigt og effektivt ønsker at give gamle og slidte overflader nyt liv. Særligt på ujævne flader kan det være svært at male med en pensel, og derfor er spraymaling et populært valg.

Med spraymaling fra Edding får du et all-around produkt, der har vedvarende holdbarhed og som kan anvendes på stort set alle materialer. Derfor går du sjældent galt i byen med spraymaling fra dette mærke, og med deres store farveudvalg er det kun fantasien, der sætter grænser for dit næste DIY-projekt. Selvom spraymalingen fungerer på næsten alle overflader, skal du dog være opmærksom på, at visse overflader kræver primer eller en nedslibning, inden spraymalingen påføres.

Har du spørgsmål omkring hvilken spraymaling, der er bedst til netop dit projekt, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os! Dette kan du gøre på enten telefon +45 97 16 13 59 eller via mail info@malericentralen.dk. Søger du anden type maling til dine projekter eller malerier, så anbefaler vi dig også at se nærmere på vores udvalg af blandt andet akrylmaling, oliemaling og akvarelmaling.