Vi bytter julegaver helt frem til d. 14 jan 2021

Pensler

Hvad enten du maler et billede med akvarel, akryl eller oliemaling, har du brug for en god pensel til formålet – og dette kan vi hos Malericentralen-kreativ hjælpe dig med! Vi har et bredt udvalg af pensler, så du kan finde lige den pensel, du har brug for til dit næste kreative projekt. Vores pensler varierer i adskillige former, farver og hårtyper, så der er en pensel til ethvert maleri.

Hos Malericentralen-kreativ har vi pensler til oliemaling, akvarel og akryl – så du kan finde en pensel uanset, hvilket materiale du bedst kan lide at arbejde med. Vi har det, du skal bruge, når du er i det kreative hjørne. Nogle gange kan det være svært at vide, hvilken pensel, der er den rigtige, når det ikke er til at tage og føle på penselhårene. Derfor kan du udover at købe pensler på vores hjemmeside komme og se hele vores udvalg i vores fysiske butik i Snejbjerg.

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

TAG PÅ OPDAGELSE I VORES UDVALG AF PENSLER TIL AKVAREL-, AKRYL- OG OLIEMALING 

På vores hjemmeside finder du under kategorien Pensler en række underkategorier af pensler. Dette er gjort, så det er overskueligt for dig at finde lige netop den pensel, du har behov for til at male. Her kan du blandt andet finde højkvalitetspensler fra det anerkendte mærke Royal & Langnickel i flere former. Deres pensler har et godt greb og har fine, syntetiske hår. Penslerne er velegnede til akrylfarve og har en god suge- og afgivelsesevne af farven, du påfører med penslen.

Du kan også finde pensler fra det populære mærke Daler Rowney, hvis pensler har syntetiske hår og er velegnede til akrylmaling. Penslerne fra Daler Rowney kan dog også bruges til akvarel og oliemaling. Her får du altså en pensel, som kan bruges til tre forskellige former for maling. Hos Malericentralen-kreativ kan du selvfølgelig også købe den maling, du skal bruge, heriblandt akryl- akvarel- og oliemaling.

Du kan ligeledes finde pensler af mårhår hos os. Pensler med mårhår er spændstige og gode til at holde på malingen, hvorfor du med mårhårspensler kan få det allerbedste udgangspunkt og lave fine detaljer på dit lærred. Derfor er pensler med mårhår særdeles velegnede til portrætter. Endelig har vi et udvalg af diverse pensler, hvor du bl.a. kan finde penselsæt, pensler med vand og U-art-sprøjtebørster til at lave flotte effekter med maling. 

MALERICENTRALEN-KREATIV STÅR TIL RÅDIGHED 

Mangler du udover pensler andre remedier til dit næste kreative projekt? Så har vi hos Malericentralen-kreativ alt det, du skal bruge. Intet maleri uden et lærred, så dette kan du selvfølgelig få hos os i flere kvaliteter. Vi kan også tilbyde dig et staffeli, som er et vigtigt redskab til at optimere forholdene, når du maler – uanset om du er professionel eller amatør, barn eller voksen.

Vi hos Malericentralen-kreativ vil gerne hjælpe dig, hvis du står og har spørgsmål til vores store udvalg af produkter til det kreative hjørne. Vi står til rådighed på både telefonnummeret +45 97 16 13 59 og via vores mail på info@malericentralen.dk. Vi er klar til at hjælpe dig, så du kan komme i gang med dit næste projekt!