Vi bytter julegaver helt frem til d. 14 jan 2021

Spartler og maleknive

Står du over for dit næste store maleprojekt og mangler blot de rette remedier for at kunne udføre de mange maleteknikker på bedste vis? Så er du kommet til det rette sted! Hos Malericentralen-kreativ har vi et stort udvalg af spartler og maleknive til akryl og oliemaling i forskellige modeller og størrelser, så du kan finde dem, der passer til dine behov.

Med maleknive og spartler kan du skabe mere dybde i et maleri ved at bruge din spartel eller malekniv til at flytte maling og skabe fine strukturer og effekter på dit maleri. Derfor er det et uundværligt redskab for dig, som ønsker at udvide din malehorisont, hvis du er nybegynder, eller for dig, som er garvet inden for malerkunsten.

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

KØB MALERITILBEHØR HOS MALERICENTRALEN-KREATIV

Vores maleknive og spartler fås i flere forskellige prisklasser, så du ikke nødvendigvis behøver at gå ud og investere i dyre redskaber til dit maleprojekt. Vi har derfor billigere spartler og knive fra U-Art til dig, som ønsker lav pris kombineret med høj kvalitet. Spartlerne fås i flere forskellige mål og former, så du kan få en til enhver genistreg.

Hvis du omvendt ikke går på kompromis med hverken pris eller kvalitet, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af paletknive fra det anerkendte, italienske mærke Maimeri, som desuden også fås i et væld af størrelser og former. Maimeri er et populært mærke blandt professionelle kunstnere, så vi er sikre på, at du med paletknivenes smukke træskafter vil du føle dig som en sand kunstner med dem i hånden!

VI STÅR KLAR, HVIS DU ØNSKER RÅD OG VEJLEDNING

Husk at du foruden vores spartler og maleknive kan få alt det, du står og mangler til det kreative hjørne hos os. Du kan bl.a. få malerlærreder i flere kvaliteter samt maling og pensler, så du ikke mangler noget til dit projekt. Vi hos Malericentralen-kreativ er din forhandler af remedier til det kreative hjørne!

Ønsker du vejledning til at finde den spartel og malekniv, der passer bedst til dine behov? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Dette kan du gøre på telefonnummeret +45 97 16 13 59 eller via vores mail på info@malericentralen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at investere i redskaber til din kreative proces.