Vi bytter julegaver helt frem til d. 14 jan 2021

Blyanter og tilbehør

Mangler du redskaber til dit nye kreative projekt? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Malericentralen-kreativ har vi alt, hvad hjertet begærer inden for remedier, du skal bruge, når du er i det kreative hjørne. Kom helt tæt på dit papir eller dit lærred og lad dig blive omsluttet af din kreative boble. Lad dig forføre af dine penselstrøg lavet med vores farverige blyanter og se, hvor de fører dig hen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der ender på dit papir – uanset om du er amatør eller professionel.

I løbet af de sidste 20 år er fordybelsens ro blevet skubbet til side og vraget til fordel for teknologi og de sociale medier. Dette er en ærgerlig udvikling, da det er sundt for hjernen at koble af, glemme tid og sted og dykke ned i kunsten. Vi hos Malericentralen-kreativ udfordrer dig til at gå imod denne udvikling og slå et slag for kreativiteten! Dette kan du med fordel gøre med vores blyanter af høj kvalitet, som sikrer den optimale tegneproces og det bedste resultat.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 44

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 44

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

AKVARELBLYANTER, TEGNEBLYANTER, PASTELLER – VI HAR DET!

Er det ikke dig, men din ven, kæreste, barn eller gode bekendte, som nyder at trække sig fra hverdagens stress og jag og søge ind i det kreative univers? Så vil vedkommende elske en gave fra vores hjemmeside. Om vedkommende foretrækker at tegne med akvarelblyanter, tegneblyanter eller at eksperimentere med pasteller, så kan vi tilbyde et stort udvalg af farveblyanter og tilbehør. 

Vi har gjort det nemt for dig – på vores hjemmeside kan du nemlig finde adskillige tegnesæt i høj kvalitet fra bl.a. anerkendte Derwent og Stabilo. Under vores kategori Sortiment & gaveæsker har vi endvidere samlet alle vores sæt og æsker for at gøre det overskueligt for dig. Så uanset om du selv ønsker at investere i skriveredskaber, eller om det er til din gode bekendte, er du sikker på at få en høj kvalitet hos os. For selvom du ikke er professionel, kan det ikke skade at have de bedst mulige forudsætninger for din kunstneriske proces.

SPØRGSMÅL TIL VORES STORE SORTIMENT? 

Selvom skriveredskaber er en essentiel faktor for at kunne tegne, så kan de ikke bidrage alene. Og dette kan vi heldigvis hjælpe dig med. Hos os kan du få alt til din tegneproces – lige fra papir til markers og tusch’er. Hvis du har svært ved at komme ind i din kreative proces, så har vi malebøger til voksne, som kan kickstarte din lyst og fordybelse.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål til vores brede sortiment, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi sidder klar ved mailen eller telefonen – alt efter hvad du foretrækker. Du kan fange os på telefonnummeret +45 97 16 13 59 eller via mail på info@malericentralen.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!