Vi bytter julegaver helt frem til d. 14 jan 2021

Bullet Journal

Ønsker du at hoppe med på vognen og begynde at skrive i din helt egen bullet journal? Så er du kommet til det rette sted! Her på siden finder du nemlig et bredt udvalg af bullet journals samt diverse tuscher, der er ideelle til, når du skal skrive, tegne og generelt bare sætte dit personlige præg på din bullet journal. Jo flere farvede tuscher desto bedre, for så kan du slippe kreativiteten fuldstændig løs og pynte dine sider nøjagtig, som du ønsker.

Gå derfor på opdagelse i vores udvalg af bullet journal bøger, toucher og diverse tilbehør, så du kan komme i gang med den nærmest meditative disciplin, det kan være at udfylde sin bullet journal.

 

HVAD ER EN BULLET JOURNAL?

En bullet journal er den nye og kreative form for et kalendersystem, der kombinerer den traditionelle kalender med huskelisten, dagbogen, notesbogen m.v. Ofte er den krydret med små tegninger og farver, der gør den personlig. Idémageren bag bullet journal er Ryder Carroll, der beskriver redskabet som en måde, hvorpå man kan ”tracke fortiden, organisere nutiden og planlægge fremtiden”.

Flere og flere mennesker vælger i dag en bullet journal fremfor den traditionelle kalender, da denne i højere grad giver dem mulighed for at udfolde deres kreative sider og gøre planlægningen sjovere. Den har oftest enten blanke sider eller sider udstyret med prikker (bullets), hvilket giver dig mulighed for at lade fantasien få frit løb, så du kan forme din bullet journal præcis, som du ønsker. 

KONTAKT OS FOR RÅD OG VEJLEDNING

Hos Malericentralen-kreativ har vi et rigtig stort udvalg af produkter, der kan give din kreativitet frit spil. Har du dog behov for hjælp til at finde rundt i vores brede sortiment, eller har du brug for vejledning omkring vores bullet journals, eller andre specifikke produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre enten ved at ringe til os på telefon +45 97 16 13 59 eller ved at sende os en mail til info@malericentralen.dk.