Pasteller og oliepasteller

Hos Malericentralen-kreativ har vi et bredt udvalg af pasteller og oliepasteller i massevis af farver, så du kan finde den rette pastel til dit kunstværk. Oliepastellerne er gode til at skabe detaljer på dit maleri eller papir, så du kan udvikle og forbedre dine færdigheder. Pastellerne er ideelle til både nybegyndere og erfarne på området, så de vil med andre ord helt sikkert falde i god jord hos de fleste.

Vi forhandler pasteller fra Derwent og Posca her på siden, så du kan få den bedste kvalitet, når du køber hos Malericentralen-kreativ. Udforsk vores gode udvalg nedenfor og find den rette pastel for dig, hvad angår farver og anvendelsesmuligheder.

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

FIND DEN RETTE PASTEL TIL DIN TEGNING HER 

Her på siden finder du et væld af forskellige pasteller. Vi har både oliepasteller, bløde pasteller samt blyantpasteller fra Derwent, så du frit kan vælge efter behov. De bløde pasteller vil være ideelle for dig, som ønsker at skabe bløde overgange mellem farverne på dit papir og give det perfekte resultat. De bløde pasteller er det kvalitetsbevidste valg for den ambitiøse kunstner eller hobbyfolk.

Oliepastellerne fås i mange forskellige farver og i flere pakkeløsninger. Pastellerne kan anvendes til en bred vifte af teknikker og kan bruges af både nybegyndere og erfarne kunstnere. Prøv oliepastellerne på et tekstureret papir, se forskellen og leg med teknikkerne. Blyantpastellerne er ligesom de øvrige fra Derwent i høj kvalitet og kan bruges af alle, og så har de den fordel, at de ikke smitter af på fingrene og dermed ikke risikerer at misfarve tegningen.

Fra Posca har vi fine pasteller, der gør det nemt at tegne skarpe linjer uden klæbrighed. Som en ekstra bonus kan pastellerne bruges på mange overflader som papir, glas, plastik, metal og træ. Vi har naturligvis også viskelædere her på siden, der er et nødvendigt værktøj, når man har med pasteller at gøre. Vi har alt, til når du skal udforske den store verden med pasteller.

MALERICENTRALEN-KREATIV DÆKKER DIG IND 

Måske du mangler andre remedier til det kreative hjørne? Så kan vi hos Malericentralen-kreativ helt sikkert hjælpe dig. Se vores porcelænsmaling, hvis du vil give dig i kast med den ædle kunstform, samt vores markers og tuscher, der er uundværlige redskaber for de fleste kunstnere – eller blot til dagligdagens gøremål. Hvis du kunne tænke dig at give dine puder eller din T-shirt nyt liv, så kig nærmere på vores udvalg af tekstilmaling. Vi dækker dig ind, uanset hvilket kreativt projekt du står foran.

Vi kan træffes på tlf. +45 97 16 13 59 eller via vores mail info@malericentralen.dk, hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål eller eventuel tvivl om, hvilken pastel du skal vælge. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt. Husk at vi tilbyder fri fragt fra kun 49 kr., så det er bare om at få købt alt til dit projekt.